Εάν έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν έχουν υπάρξει οποιαδήποτε σεμινάρια της MAC πρόσφατα, είναι εδώ ο λόγος - έχω αποκτήσει μια άλλη περιοχή, SwitchingToMac.com. Θα αφήνω όλο το υπάρχον περιεχόμενο της MAC εδώ, αλλά να πάει προς τα εμπρός, που μεταπηδά στη MAC θα είναι όπου όλη η εστίαση Mac/OS Χ μου πηγαίνει. Η απλή βοήθεια θα μετατρέψει τα παράθυρα και (και τα παράθυρα κινητά, Symbian, το βατόμουρο κ.λπ.) περιοχή Linux. Εάν είστε συνδρομητής RSS επειδή συμπαθήσατε την περιεκτικότητα σε μήλα, δύναμη θέλετε να διαγραφείτε από τη συνδρομή από αυτήν την περιοχή (όχι έχετε ) και προσυπογράψτε Μεταπήδηση στην τροφή της MAC RSS αντ' αυτού.
Επίσης, υπάρχει αρκετά ένας ενεργός φόρουμ εκεί, με πολλούς πραγματικά χρήσιμους, φιλικούς και ενεργούς λαούς.
Μπορεί επίσης να είχατε παρατηρήσει ότι η ογκώδης πλειοψηφία των θέσεων πρόσφατα ήταν από τους λαούς εκτός από με. Η γνώση Murray είναι μεγαλοφυία Linux και πρόσφατος N95 ιδιοκτήτης, και Skyler Huse έχει βρεί κάποια μεγάλη ουσία παραθύρων. Αυτό έχει επιτρέψει σε με για να εστιάσει να φτάσει τη μετατροπή στη MAC που μεταφέρεται (δεν είχα καμία μεταφορά περιοχών ιδέας μπόρεσα να είμαι μια τέτοια παρενόχληση), που ξανασχεδιάζεται και πολλά άρθρα που περιμένονται στη σειρά. Η γνώση και Skyler θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην απλή βοήθεια, αν και πρέπει να δείτε τη συχνότερη ταχυδρόμηση από τη μεριά μου επίσης.





























{ 1 το σχόλιο… το διάβασε κατωτέρω ή προσθέστε ενός }
Hey Ross,
Εάν χρησιμοποιώ τη MAC ή ένα PC, εάν ανοίγω Firefox, τον εξερευνητή και την όπερα εγώ πάρτε την ίδια διεύθυνση IP και για τις τρεις μηχανές αναζήτησης. Is there a way to change this — without giving up any security such that entering credit card information will not put me at risk? (It’s simply not worth it if I risk have information stolen…)
Thanks!
Leave a Comment