Ένα βλέμμα στο Instantbird βήτα

από Skyler Huse [[on]] 17 Οκτωβρίου 2008

Linux MAC Παράθυρα

Έτσι, δοκιμάζω δύο νέα πράγματα με αυτήν την θέση. Ο πρώτος το γράφει δεδομένου ότι εξετάζω αυτήν την εφαρμογή, και ο δεύτερος χρησιμοποιεί πραγματικά την εφαρμογή. Είναι Instantbird, ένας στιγμιαίος αγγελιοφόρος διαγώνιος-πλατφορμών στηρίχτηκε στις πίτζιν και Mozilla. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό είναι μακρινό από μια σταθερή απελευθέρωση.

Χτυπήστε επάνω Δοκιμάστε Instantbird τώρα! και μεταφορτώστε τον πιό πρόσφατοτον για το OS σας. Χρησιμοποιώ τα παράθυρα, και μεταφόρτωσε ως .zip. Ακριβώς εξάγετε το φάκελλο Instantbird από τον κάπου. Πηγαίνετε στο φάκελλο Instantbird και πιέστε δύο φορές Instantbird.exe. Ένα παράθυρο μάγων απολογισμού πρέπει να σκάσει επάνω, είναι αρκετά απλό, το οποίο είναι συμπαθητικό. Δεν πρέπει να έχετε οποιαδήποτε προβλήματα που ακολουθούν το, τουλάχιστον όχι πριν από αυτό το μέρος.

Χτύπησα ακριβώς έπειτα και ελειτούργησε. Χρησιμοποιώ ακριβώς το πρωτόκολλο MSN, τόσο ενδεχομένως άλλα πρωτόκολλα είναι τόσο απλά όσο το MSN ένα.

Καλά… Ποιο άλλο είναι εκεί να πει για Instantbird; Πραγματικά δεν υπάρχει πολύς σε το. Είναι πιθανώς ο πιό βασικός στιγμιαίος αγγελιοφόρος που έχω χρησιμοποιήσει πάντα. Αλλά χρησιμοποιεί γύρω από τους ίδιους πόρους συστημάτων ποσού με τη πίτζιν, η οποία προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Τι μπορείτε να κάνετε με Instantbird από τώρα; Μπορείτε IM. Και αυτός είναι για τον. Υποθέτω εάν θέλετε έναν πραγματικά απλοϊκό αγγελιοφόρο, αυτό θα ήταν μεγάλο για σας. Διαφορετικά, θα σύστηνα Πίτζιν σαν καλό, σταθερό, διαγώνιο στιγμιαίο αγγελιοφόρο πλατφορμών, Digsby σαν μεγάλο υπό εξέλιξη» αγγελιοφόρο `, και Miranda σαν μεγάλο ελαφρύ αγγελιοφόρο.

Το Instantbird δεν είναι κακό, είναι ακριβώς πολύ απλοϊκό. Τουλάχιστον προς το παρόν. Εάν η απλότητα είναι αυτό που ψάχνετε, ρίχνει μια ματιά σε μερικοί από τους πυροβολισμούς οθόνης κατωτέρω. Πρόσθετη εμφάνιση φιλοξενουμένων από τον καλό φίλο μου Ντάνιελ, ο οποίος προτού να πάρω ένα screenshot του on-line στο παράθυρο καταλόγων φιλαράκων Instantbird, και την αναφορά (του φιλικού) ανταγωνιστή του, Eric. Επίσης Liby.

Σχετικές θέσεις:
  • Joost βήτα 1 - επισκόπηση
  • Vista παραθύρων πακέτο 2 υπηρεσιών (βήτα) τώρα διαθέσιμο
  • Πλοηγός 9.0 Netscape (βήτα 1) - χαρακτηριστικά γνωρίσματα, απαιτήσεις και γύρος Screenshot
  • Πώς να προσθέσει favicons στο Firefox σας 3 τη ράβδο εργαλείων σελιδοδεικτών στο OS Χ
  • Πρόβλεψη: VLC media player for the iPhone and iPod Touch
  • Get Simple Help tutorials just like this one in your email inbox every day - for free! Just enter your email address below:

    You can always opt out of this email subscription at any time.


    Bookmark and Share

    { 3 comments… read them below or add one }

    1 David 10.18.08 at 4:02 am

    Hi, what’s that font you are using for your menus and window title bars?
    I looks like Mac OS but you say screenshots are from Windows?

    Cheers, D

    2 Skyler Huse 10.19.08 at 1:36 pm

    @David
    The fonts I’m using are Arial and HaxrCorp. They came with this theme: http://wingnome-xp.deviantart.com/art/NiteLite-XP-Modpack-76875100

    3 David 10.19.08 at 1:41 pm

    Tnx, Skyler, it looks great.

    Leave a Comment

    You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>